Min lediga dag

Njuter av min härliga lediga dag, mmm! Janne har varit här och skott Lucky på morgonen och Lucky var ovanligt lugn. Han är väldigt snäll att sko men så fort hovslagaren går eller kommer tillbaka så kastar han sig åt alla möjliga håll, när man väl lyfter på benet är allt frid och fröjd igen. Han var i alla fall lugnare än vanligt idag, berodde säkert på att jag red honom innan det var dags att sko.

Ska rida Fendi på banan i eftermiddag och trimma lite dressyr. Har bestämt mig för att inte göra massor med byten idag, känns det är det enda jag tränat på sista tiden på banan och det har nästan alltid slutat med bråk... Eller ja, vi har blivit vänner och gjort fina byten men idag ska jag göra massa annat. Träna på skänkelvikningar och annat travarbete.

Ska iväg på ett ärende annars idag. Inget som ni tycker är kul :)

Längtar till Falsterbo så sjuuuuuuuuuukt mycket, vem gör inte det liksom? Årets hästfest!

I helgen skulle det varit kul att vara på Öland och tävla men eftersom lucky inte är helt kry ännu så får jag nöja mig med att leka med bästa vännen och det är banne mej inte fy skam :)


Kommentarer
Postat av: sara

AJ LÖV THAT PIC!

2012-05-29 @ 16:16:01
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Du verkar ha koll på det där med falsterbo! Hur köper du biljett? Köper du endast entré eller till hoppningen också? Planerade att åka men blev lite förvirrad när jag kollade biljetter...! =)

Håller med Sara om bilden btw.

2012-05-29 @ 21:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0