KG träning imorgon

Imorgon är det dags för Fendi att träna för KG igen, hoppas han ser lite skillnad på honom nu efter att jag har trimmat honom ett par gånger i veckan men graman. Jag känner inte jättestort skillnad, när han inte vill/kan byta galopp springer han ändå iväg och blir skänkeldöv... Han gjorde likadant flera gånger på banan idag och då fick jag ryck på honom och sparkade till honom och sedan plockade av gramanen och då kunde han bannemej byta galopp. 6 st klockrena byten på raken, ajemen! Tror det mest berodde på att jag blev arg för han gjorde samma sak sist och då var gramanen på hela passet. Fin häst i slutet i alla fall. Tyvärr har jag insett att jag måste klippa Fendi nu i sommar, han blir helt genomsvettig av att gå på banan så fort det blir lite varmt. Förra året klippte jag inte honom eftersom att han började först tävla på hösten. Lucky ska som vanligt klippans men de blir inte förän han börjar hoppa, om det nu blir av i år. Hoppas hoppas.

Kommer ni ihåg Sixten som jag red en gång för KG? Hans ägare ringde idag och frågade om jag kunde träna honom imorgon i mittengruppen och jag tackade såklart ja. Sixten är superfin tycker jag och jag hoppas att träningen imorgon går lika bra som sist. Sixten och Sara hoppade samma 110cm som mig och fendi i Skyrup och satte en bra nolla! Hoppa kan han verkligen :)

Lägger in videon så ni blir påminnda.



Hejja mig och hopphästarna imorgon!

Nu ska jag ut och gå en runda med min kära mor och Nelson. Njutit av vädret idag, red imorse och solade under dagen. Bränt mig riktigt bra trots solkräm(?). Hej då på er

Kommentarer
Postat av: Jennie

Då är vi två, ser ut som danmarks flagga på baksidn... Yey!

2012-05-21 @ 22:42:26
URL: http://jennikristensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0