Min kärlek till Fendi

Många gånger när jag rider Fendi känner jag en sån stor kärlek till honom, glädjen sprider sig i kroppen när jag ser, rider och klappar honom. Känslan går i princip inte att beskriva men det rycker i hela kroppen, jag tror att det kallas kärlek. Jag älskar Fendi otroligt mycket, även fast jag ibland funderar på varför jag köpte honom. Alla har sina stunder och även Fendi, stunder då Fendi inte vill göra någonting alls. Men de lyckliga stunderna övervinner alltid de dåliga stunder i slutändan. När jag upplever den där härliga känslan som jag får ibland(som jag fått varje dag senaste veckan) ångrar jag ALDRIG att jag köpte Fendi, trots att vi haft våra duster.

Nu säger jag som min kära vän Erika, det går att vara kär i en häst haha. Fast de är nog bara vi hästmänniskor som kan förstå oss på det!

Åååååå muuuular! Att få pussa en mule är ju förjävla underbart(ursäkta språket).


Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar båda mina hästar över allt annat, tro inte att jag glömt bort Lucky. Gör bara så ont att se honom olycklig nu för tiden, han vill så gärna komma igång och tävla och träna stackarn. Klappar extra mycket på honom nu så han ska känna sig uppskattad hela tiden.



Hur känner ni för era hästar? Har ni samma känslor för dem som jag har?

Kommentarer
Postat av: erika

aaah ja mular är nog det bästa som finns. Jag kan bara hålla med dig, kärleken som man känner till sin häst är BIG. Obeskrivligt! =)

2012-03-20 @ 17:59:09
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: Lotta

Känner så för kakan. Får tårar i ögonen bara jag tänker tanken på att vara utan henne, det finns inte. Hon är kärleken i mitt liv. Att få känna den känslan är underbart!

2012-03-20 @ 18:14:50
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/
Postat av: Maja

Det jag kände för min förra, första häst Kenny är sådär obegripligt. Jag som aldrig varit kär på riktigt har inget att direkt jämföra med, men det jag kände för henne var ÄNNU större. Fortfarande nu, 19 månader efter att hon lämnade mig så blir jag ibland helt överväldigad, inte bara av sorg utan främst av kärlek.

Så kommer jag aldrig känna för någon annan igen, och det är helt ok att det är så.



Nelly är mer som en syster, en allra bästa vän. Vi kan bråka och vara arga, och vet ända att vi tycker om varandra innerst inne. Vi är inte alltid ett utan kan ibland stå som två starka viljor, även om vi alla gånger lyckas vilja åt samma håll tillslut ;)

Hon har varit min i ett år om två veckor, och det är först nu jag börjat känna att jag faktiskt älskar henne, och inte längre 'bara' tycker om.

2012-03-20 @ 20:22:13
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
Postat av: Ida Lövehed

Det finns en anledning till att jag har haft mina i 8år! Jag älskar dem och tänker aldrig sälja dem. Det är som mamma säger "Ida det är som att sälja sin hund, man gör det bara INTE". Hade de kunnat så hade de fått bo inne i huset på mina föräldrars gård. Det enda som stoppar är att de inte kan använda toan ;)

2012-03-20 @ 21:34:23
URL: http://idaalovehed.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag kan nog aldrig uttrycka mig i ord hur mycket mitt hjärta betyder för mig, sen tror jag inte vanligt folk skulle förstå. Som mammas sambo och min bror förstår sig inte på mig och mamma alls, för dom är han bara en häst, men för oss är han precis som vilken familjemedlem som helst, han tillhör♥. & aldrig utan!

2012-03-20 @ 23:04:28
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Alexandra Jeppsson

Pikachu får mig att smälta, finns inget annat att säga. Han är mitt allt och nummer ett <3

2012-03-23 @ 16:16:33
URL: http://skeckryttaren.blogg.se/
Postat av: Caroline

Absolut, jag är helt kär i min häst. Hon är fantastisk och jag blir helt varm inombords när jag tänker på henne. Kan bli helt tokig när jag är hemma och har sjukt mycket abstinens efter henne, skulle kunna studsa runt som en studsboll hahahah. (Låter som en galning..!)

2012-03-24 @ 11:34:11
URL: http://littleworldof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0