Häst?!

Alltså ibland undrar jag varför jag har häst haha, i och för sig inte hästarnas fel att de är överladdade eftersom de fick vila igår pga snön. Men, en del hästar reagerar lite annorlunda än andra. Nämner inga namn, *host* Fendi *host*. Fendi var helt mongokongo idag, längesedan han var så som han var idag. Han skulle inte gå från grusplanen, han skulle inte gå på vägen och han ville allra minst gå in på ridbanan och jobba där. Han gjorde ALLT för att få av mig, åh man blir så glad... Försökte bara få fram honom men inget gick så till slut fick jag hoppa av honom. Inte lönt att ha ett spö för han slår bara mot det, så sedan länge har jag slutat med att rida med spö hemma. Sist jag använde spö på honom var när han var på väg in i stenmuren och jag försökte febrilt att få fram honom så han inte skulle skada sig, men allt slutade med att han sparkade hårt in i muren och fick ett hemskt sår. Så nej, försöker undvika både spö och murar nu för tiden.

Aja när jag väl var inne på banan och travade gick det okej. Det värsta hade gått ur honom och det faktiskt att rida, tro det eller ej. Han fick hoppa studs ganska många gånger och jag hoppas han får riktigt mycket träningsvärk för det förtjänar han haha. Förstår inte varför jag älskar denna knäppa häst, men det är väl så att man får ett speciellt band till speciella hästar. Lucky skötte sig idag, gjorde en tvärnit i skogen bara när han trodde att han sett något livsfarligt(något som inte fanns). Det var inte mer än så i alla fall, stjärnhästen! Kändes som att han tog ut steget lite mer i galoppen i slutet idag, mer än innan.

Ikväll blir det melodifestivalmys med mamma och pappa. Försöker få tag på Hans(som vanligt :p) utan framgång, får se om vi hinner snacka innan mello börjar. Ikväll ska jag natta hästarna i stallet också, kör upp dit efter att sista låten blivit spelad.

Vem tycker ni ska vinna? Jag hejar på Danny eller Loreen, mest Danny. Älskar dupstepen i låten :)


Tjo tjo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0