Nytt försök

Jaha då provar jag på nytt! Hinner inte skriva så utförligt idag som jag gjorde igår men här får ni lite update i alla fall.
 
Igår red jag fendi på banan och han var fin på slutet efter att jag hoppat över den förbaskade blåa tunnan som han sprang och skyggade för heeeela tiden, fett drygt. Varv efter varv kastade han sig och efter att jag styrt mot tunnan och Fendi hoppar direkt så var det inget mer med det. Då var det frid och fröjd igen och Fendi var en dröm att rida. 
 
Jag hade ingen lust att sitta och trimma Lucky på banan så jag red ut på hackamore istället = sjukt slapp runda och Lucky var mest stirrig och sprang upp med huvudet. När jag sköt fram dressyrtrimmet på banan med Lucky fick ta igen det idag istället. Ja vad ska jag säga? Lucky är så tråkig att rida dressyr på, han ger inget själv och man får jobba honom i vartenda steg, inte som fendi som är en riktigt arbetsmyra när han inte glor på saker. Fick säkert damp på Lucky 3gånger och varje gång efter ett dampanfall blir han bra sen återgår han till sitt myglande.
 
Fendi fick vila idag men imorgon blir det uteritt. Sen på fredag ska Fendi gå lite lätt på banan innan lördagens tävling. Lucky ska vila imorgon och ridas ut på fredag, sen gå på banan på lördag innan söndagens tävling.
 
Nu har jag precis duschat och ska köra till stallet och ta in kusarna innan jag kör till kloster och rider Bliss och Sixten. Ikväll blir det att hjälpa till på klubbens Pay and Jump också.
 
Vi hörs folkens!
 
 
Hejdå

Kommentarer
Postat av: Camilla Gustavsson

VAdå att Banditos och Lucky är lika på den bilden du har lagt upp!! :):)

2012-06-27 @ 20:36:15
URL: http://camillagustavsson.com/blogg/
Postat av: sara

Alltså ni er så jela fina på alla bilder!!!!!!!!!!1

2012-06-27 @ 22:30:31
URL: http://ussing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0