så lite ger så mycket

Jag får väldigt få kommentarer här på bloggen, har jag tur får jag en kommentar varje dag, men EN kommentar gör så mycket! Väldigt roligt när ni kommenterar :)

Senast ett stort tack till Camilla som skrev som fint om Luckys förändring. Även om kanske inte alla får respons på era kommentarer läser jag alla(minst en gång). Tack till er :)



Fendi fick gå på banan idag och det gjorde han helt okej, han var på ett mindre härligt humör idag. Skyggade för minsta lilla vilket blir ganska jobbigt efer en stund.

Lucky fick gå en längre runda idag, samma som Fendi gick igår. Åååå Lucky är en riktigt stjärna, så fin han är nu för tiden! Väldigt pigg, märker det mest i skritten faktiskt, förr gick lucky som att han skulle fått ett ton snigelslem under fötterna och nu går han på som bara den. Finns knappt något mer irriterande än hästar som bara såsar i skritten. Får man hästen att skritta på ordentligt tror jag att man får mer ut av passen, då jobbar de i skritten med. Jag är så otroligt nöjd med Lucky, han överraskar mig konstant. Jag hoppas på en kanonsäsong :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket vettigt, mest slöat runt. Nelson fick sig en go runda i skogen, vi hade tur att de blev så fint väder efter lunch. Fick till och med gå och rida i solsken.

hittade lite bilder från jämtland och några på Hans och Nelson.






vackra jämtland


finaste som finns!




tjohej

Kommentarer
Postat av: Maja

Där har du ju ett till hoppedjur X)

Blir de Falsterbo för Fendi i sommar?

2012-01-12 @ 21:12:06
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
Postat av: Amanda Ö

Jag läser flitigt men måste erkänna att jag är dålig på att kommentera ;)

2012-01-14 @ 12:56:13
Postat av: Johanna

Åh, vilken bakben Nelson har, en 10a!! ;-)

Hoppas allt är bra med dig och pållarna. Vi ses snart ute på banorna.

Kramis

2012-01-16 @ 13:53:59
URL: http://Johannalassnack.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0