Fendi träning för KG

Idag var det Fendis tur att hoppa för KG och det gick mycket bra, började hoppa en bana efter gymnastikhoppning och hoppning på enstaka hinder men fendi orkade inte så vi avbröt. Lika bra det, han hoppade så bra innan så det gjorde inget. Han tyckte det var väldigt roligt att hoppa serie idag, och shit vad snabb han var i benen ibland. Fendi är en fin kille, inte en enda stegring idag. KG var nöjd med honom och uttryckte sig "jävlar vad han hoppar, stor skillnad på hela hästen"









Tjing pling

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hejsan. Har kommit över din blogg då & då! Du rider suuper & dina hästar är såå snygga & välhoppande! Har själv återkommit & tränat för KG under mina 15 år i ridsporten (finns ingen som honom!!) Var tränar ni för honom? Är just nu gravid men hoppas jag kan börja rida i sommar igen & sen gå in på hans träningar igen! Saknar dom oerhört.. Därför roligt att läsa din blogg :-)

2012-01-20 @ 12:57:13
URL: http:// har ingen
Postat av: Malin

Läser din blogg regelbundet med stort intresse, som både gammal tävlingsryttare själv, men också infödd (och utflyttad) Ljungbyhedare. :) Det är mycket fina hästar du har, med en väldigt lovande framtid, det syns - var rädd om dem (det förstår jag av din blogg att du är!)!!! Lycka till i fortsättningen! PS: Kul att läsa dina inlägg om TFHS, haha, man har många minnen därifrån ;)

2012-01-20 @ 13:16:04
Postat av: Gunilla

Superfina Fendi, riktigt duktig kille :)

2012-01-20 @ 17:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0