video

Här kommer en liten videosnutt från hoppningen idag med Lucky, Lucky ska såklart bajsa till hinder nr 2 och kniper som fan och tar kombinationen nästan i trav haha, lite roligt att se att han ska försöka bajsa även om han egentligen inte kan. Eftersom Lucky är världens snällaste häst kan man bara spraka på och han gör så gott han kan.

Väldigt roligt att hoppa ihop med Mimi och Erika idag. Vem vet, kanske det blir ett tillfälligt hästbyte en dag? Hmmmmm. Cliffhanger.

Lucky kändes i alla fall fin idag, en aning överladdad vilket leder till att han bara byter galopp ibland haha, men i denna rudan som ni får se är det inte så farligt, bara när han ska bajsa. :p

Kom hem och gjorde iordning Fendi, som ni ser på bilderna i inlägget under red vi på banan och han fick hoppa ett par språng. Åh vad jag tror på Fendi, han kommer bli så otroligt rolig att rida omhoppning på i framtiden!! Om ca 1år får han faktiskt gå omhoppning och det ser jag fram emot(om jag nu väljer att rida omhopp på honom som 6åring, han kan ju fortf. gå unghäst om han vill. Kan gå avd.b hela livet om man skulle vilja det, fast de vill inte jag.

Usch mamma är sjuk och just nu börjar jag känna av mig hals, fan fan fan, proppar i mig c-vitaminer nu. Jag ska ju för bövelen åka till GBG med Becci på lördag :( Snälla låt mig vara frisk.

Bestämde mig efter att jag ridit Fendi idag att jag skulle spara mitt gympass till imorgon, nu var det i och för sig smart, men rastlös har jag känt mig. Hoppas jag bara inbillar mig och att jag inte alls håller på att bli sjuk. Kan skippa träningen imorgon till och med, bara jag är frisk på lördag.

Dags att krypa ner i sängen och sova. Kommentera nu gärna mina bilder och videon. Blir så glad av era fina kommentarer(även om jag inte svarar alla så är så evigt tacksam!!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0