Träningen igår

Åh Fendi var så himla duktig igår, känns som jag börjar hitta Fendis knappar isället för att försöka rida honom som jag rider Lucky. Vi(KG och jag) anpassade träningen till Fendi och han hoppade ungefär hälften utav vad de andra gjorde, något som märktes tydligt. När vi hoppade den avslutande banan kändes han fortfarande fylld med ork och lust och han gjorde det så bra så vi avslutade där. Jag kommer inte helt ner i sadeln på honom när han älgar i väg i galoppen men det känns ändå mycket bättre nu, när jag kommer ner ordentligt komemr det bli toppen! På diagonalen på sista videon får  vi kämpa med att få in 3-3galoppsprång(får kämpa för att få in rätt galoppsprång hela tiden haha) men vi klarade det och det känns som han förstår mer och mer att han inte bara kan springa iväg i samma stora galopp hela tiden.

Pratade med Fendi innan träningen och sa att jag inte ville ha något trams, rivningar eller stopp och det levde han nästan upp till. Blev lite bockning innan träning men det är glömt nu ;)

Red ut tillsammans med Kajsa och Ymkje idag på Lucky och det var hur trevligt som helst. Blev en bra travrunda på vägarna runt omkring här. När jag kom hem till stallet gjorde jag i ordning Fendi och tog en travrunda på honom med, skönt för honom att komma ut och skaka loss musklerna lite efter träningen igår. Fendi har så stor potential och han är extremt roligt och fin att rida nu för tiden, är så otroligt glad för båda mina hästar! Lucky och Fendi är de bästa hästarna jag vet, älskar er!







tjing tjong

Kommentarer
Postat av: erika

Ser kanon ut Linn! Roligt att se er utvecklas ihop. Jag tycker att han påminner en del om Lillen. Både i kroppen och hur han hoppar :D

2012-02-29 @ 19:03:03
URL: http://www.majimka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0