träning gym

Sådär ja, nu bloggar jag från datorn igen. Har precis skypat med Hans, hörde om hans första flygpass i Zurich och det verkade ha gått bra. Innan det åt jag lite soppa och såg halv 8 hos mig. Helge som kommenterar är helt klart en favortit haha, skrattar alltid lite för mycket till det programmet.

Innan maten körde jag till gymmet och tränade bra i 1timme och 35min. Kände mig riktigt svag men det gick bra ändå. Började med att köra 10min på rodden som uppvärmning med följd av marklyft, stående rodd, latsdra framför huvud, smala latsdrag framför, sittande rodd, latsdra bakom huvud, omvänd flies stående, en specialare på bänk där man hänger på bröstkorgen och ska sparka bak benen och uppåt, liggande "sim" på enbart magen med varken armar eller ben i golvet med vikt, helkroppsspänn på golvet(faktiskt skitjobbigt om man spänner kroppen rätt) och avslutade med "enhands-hantelrodd" på bänk. 1timme på ryggen idag.

Gick sedan vidare och körde biceps. Började med vanliga bicepscurls med stång sittandes, sedan stående hammer hantlar, vanlig bicepscurls hantlar och sist bicepscurls med stång i en maskin stående på en bänk så man kommer upp bra och får hela rörelsen. Får ganska bra biceps i den stående rodden och smalt latsdrag framför huvud, så räckte med de övningarna.

Imorgon blir det mage, traps och underarmar. Ska bli ganska kul att träna det passet imorgon trots att det egentligen inte är mitt favoritpass. Favoritpasset är rygg och biceps, framför allt rygg är roligt att träna. Tänkte lägga in ett längre cykelpass imorgon också efter passet.



Pållarna fick komma ut på varsin promenad idag, hade egentligen tänkt rida men Nelson tittade så sorgset på mig när jag skulle åka så han fick haka på till stallet och därav promenaderna. Hade varit kanon om Nelson kunde springa med när jag rider istället haha. Men det skulle aldrig gå, så olydig han är. Ignorerar en när han får syn på en snygg brud eller ser något annat mer skoj.

Träningen igår blev iställd för KG var sjuk. Vet inte om jag skrivit det redan? Aja, hade ändå inte gått att köra dit för våran del, vår väg härifrån är bara täckt med is. Kuuuul. Skulle vilja åka och rida ett riktigt markarbetspass på båda hästarna men jag får nöja mig med att rida i skogen så länge. Vad hade man gjort utan snösulor och brodd??!!!? Tacka gud för dem!

Finaste bilden jag har på älskling, riktigt stilig är vad han är :)


Nu ska jag duscha och sedan sova så jag orkar med dagen imorgon också.

Nu tycker jag faktiskt att ni kan kommentera nu när jag ansträngt mig och bloggar ifrån datorn. Puss


Kommentarer
Postat av: erika

ah du är värsta viking-kvinnan Linn! Jag hade aldrig orkat alla de där övningarna på ett och samma pass :D

2012-02-16 @ 07:28:05
URL: http://www.majimka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0