Igång igen

Då är jag igång med gymmadet, blev 1timme på gymmet idag med axlar och ben. Lika bra att börja med ben eftersom det är det tråkigaste/drygaste.

Step-up på bänk med skivstång, utfall med 15kg, ca 20steg x 3, vadhävning 50kg, benspark i maskin, 36hopp med skivstång och rumpkick i maskin.Med axlarna körde jag sittande hantelpress, skivstångspress bakom huvud stående, en hantelövning med armarna rakt ut och upp stående samt en maskinövning en dragövning uppåt stående.

Det gjorde jag på gymmet idag, körde väldigt lätt idag så blev 10-12 reps på allt med 3serier. Jag vet att jag kommer komma upp i vikt ganska snart och jag längtar riktigt mycket. Ska bli så otroligt roligt att börja bygga igen :) efter 3år på gymmet känner jag mig hemma i ljungbyhed, mitt uppehåll på flera månader har kanske varit nyttigt och satt igång min motivation igen. Tjohoo. Imorgon ska jag köra rygg och biceps, efter att ha övervägt med Hans vilka kroppsdelar som skulle köttas.

Jag vet att ingen kan kommentera mina mobilinlägg, alltså det här inlägget men skulle ni mot förmodan vilja kommentera får ni kommentera inlägget under. Eller så kanske det går att kommentera nu? Kan ju hoppas det!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0