Fendi på KG träning idag

Hade jag bara fått skriva en mening om Fendi på träningen idag hade det faktiskt räckt med två ord. Haha kanin! Fendi var så jäkla laddad, helt sjukt haha. Märktes att vi inte hopptränat på 1månad, hoppas bara inte att han är såhär laddad på tävlingen...

Började med att rida fram och Fendi slog mot skänkeln så fort jag nuddade honom för mycket, tyckte ändå att han skulle stå ut så hade kvar sporrarna under uppvärmningen men efter att han gått som ett skott mellan ett litet sockerbitshinder till två oxrar med ett galoppsprång emellan tyckte KG att jag skulle prova utan. Herrejävlar vilket tryck jag fick i honom, för mycket av det goda kan man säga. Jag är jäkligt nöjd ändå, han gjorde några riktigt fina språng på den avslutande banan efter att han rivit ett smalhinder(fick liksom ingen rytm dit), efter rivningen kändes det som att allt stämde. Så glad att han blev sitt "normala" jag till slut.

Var en himla kul träning idag, fick rida lite kortare vägar samt svänga i landningen. Fendi är som en katt och det kommer bli sjukt kul att börja rida omhopp på honom om ett år lite drygt.

Tycker han hoppar riktigt fint på de sista 4hinderna efter rivningen. Sånna språng vill jag ha på tävlingen, då blir det kalas. Samma kontroll där hade suttit fint!


Haha kolla vad snabb han är i benen under uppvärmningen, lite för mycket tryck i honom som sagt.


Tyvärr blev det inte några mer videor som är sevärda, mamma och kameran var lite oense idag haha. Men glad det blev någon i alla fall.

Annars idag har jag bara suttit inne i regnet, förutom när jag skrittade Lucky, tog in hästarna och sprang en runda med Nelson. Skönt att få rastas ordentligt! Hade inte hjärta att lämna Nelson ensam ytterligare 3timmar idag för att gymma så tog med honom på en runda i stället. Kommer ändå att få mina 5pass denna veckan eftersom att jag och Malin ska träna på lördag. Kuuuul att få träna med någon igen, jag klagar inte men ibland är det kul med lite träningssällskap. Trivs bäst själv men vill ändå ha någon att tjuvkika på nere på gymmet haha.

Enjoy the movies. Släng gärna hit en kommentar vetja, piggar alltid upp!

Tjing pling

Kommentarer
Postat av: erika

Fina Fendi! Så kul att följa er utveckling, han blir ju bara starkare i kroppen hela tiden :) Skoj!!

2012-04-11 @ 12:26:03
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: emma fors

åå precis min typ av unghäst! Gillar sista linjen :)

2012-04-11 @ 12:59:33
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Guld-gossen :) Superfina språng!

2012-04-11 @ 21:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0