Dagen idag

Började med att rulla ur sängen imorse, herregud vilken träningsvärk jag hade i överkroppen. Haha ganska komiskt, hade någon sett mig hade jag skämts. Kom lite senare än vanligt till stallet pga att träningsvärken höll mig kvar i sängen lite längre än väntat, men till min "lycka" var Kajsa också sen. Hann att mocka till Lucky innan jag red iväg med Ymkje och Kajsa på Fendi. Fendi hade en dålig dag idag och bråkade konstant på stallgången och när vi red iväg ville han inte gå dit jag ville, fy vad jag hatar sånna dagar. Efter vårat bråk i början gick det ändå bra till slut och han gick ganska trevligt. Ibland är det skönt att rida med någon annan så man bara kan haka på vid problem.

När vi kom hem släppte jag ut hästarna och mockade till Fendi, gjorde höpåsar och sedan cyklade jag hem till Nelson. Vi chillade, dvs somnade en stund sen gick vi till stallet och tog in hästarna och gick en halvtimme med Laggy. Lucky slöade första halvan men på väg hem skrittade han på som bara den, knappt att jag hann med.

Vid 6 tiden cyklade jag till gym och tränade i nästan två timmar, mage, underarmar och kondition på schemat idag. En halvtimme på bandet gjorde sitt idag, ökade massor de sista 10minuterna så var helt slut efteråt, synd bara att jag skulle cykla hem - i motvind... Oj vad jag längtade efter den röda bilen haha. Okej med 2timmar och 40min träning plus 30min powerwalk med L och ridning i över en timme. Lika bra!

Peter Eriksson var på tävlingen i söndags med Chin Top e. Chin chin, snygg men hoppade inte så bra som man skulle kunna tro. Tränset står på min önskelista!


hej hej

Kommentarer
Postat av: Camilla Gustavsson

Vad fin din sida blev nu :) Den var fin innan med så klart! Men kul mer lite nytt :)



Vad är det för snyggt träns då?:)

2012-04-18 @ 22:22:14
URL: http://camillagustavsson.com/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0