Världens bästa hästar!

Idag har det varit en riktigt bra hästdag! Började med att jobba på lokal ponnytävling på klubben, riktigt tråkigt egentligen men hästigt var det i alla fall. Åkte hem strax innan ett och tog i galopphästar eftersom Johan och Kisse var i Gbg på galopptävling med deras treåring, hennes första löp och hon vann!!! Shiet vad glad jag blev när Kisse ringde, de är de väl värda.

När jag kom hem mockade jag och tog in hästarna, vi åt middag och jag matade hästarna i galoppstallet, efter det åkte vi med Fendido till ridhuset för att hoppa lite. Alla tävlingshinder stog ute så det var bara att hoppa på! Fendi moppsade till sig på de första två sprången på de minsta hindret men annars var han klockren idag, vilken fantastisk häst han är.

Åkte också ner med Lucky till ridhuset, han fick gå ett bra markarbetespass över minihinder och bommar, han jobbade så bra idag, duktiga killen. Så ja, jag är riktigt nöjd ännu en dag med underbara hästar :)

Lägger in en video på Fendi från idag lite senare eftersom mitt internet segar sönder... Snart blir det EM, tack vare alla på facebook är vinnaren avslöjad. Riktigt glad för Roffes skull men hade velat bli överraskad.


Hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0