Presentation av mina hästar.

Här kommer första presentationen av hästarna, börjar med Lucky!

Quite Lucky, vallack född 2003 e. Quite Easy-Lucky Light. Haft Lucky sedan september 2007, min första storhäst. Vi var helt säkra på att vi skulle ha en läromästare som första häst men så blev inte fallet. Jag skulle egentligen provrida en annan häst där vi köpte Lucky, men mamma såg Lucky och tyckte att han såg trevlig ut. Han såg egentligen inte så speciell ut men ändå ganska söt. Jag gick efter mammas råd och provade honom en gång efter träning på Radicle. Redan första gången jag satt på Lucky märkte jag att han hade något speciellt, han hade så lätt för allt han gjorde, hoppade linjer för första gången utan problem. Helt fast blev jag men vi bestämde ändå att jag skulle rida honom ett par gånger till innan något blev bestämt. Jag ville bara ha honom ännu mer och till slut bestämde vi oss för att köpa honom. När vi väl tagit beslutet gick inte ägaren med på vårat bud så mamma sa att vi het enkelt fick leta efter en annan häst. Såklart insåg jag att det inte gick men kunde ändå inte sluta tänka på Lucky, han var så speciell och härlig, som mannen i mitt liv... Sen en helg bestämde mamma att vi skulle åka uppåt i landet och titta på ett jättefint skimmelsto på 4år, i samma stund som mamma står och hänger tvätt tar mamma telefonen och lägger ett lite högre bud på Lucky som ägare/uppfödare gick med på!! YES!!! Så vi åkte och besiktade honom och inom ett kort tag stog han hemma hos oss, helt underbart.

Tror aldrig jag fått uppleva så mycket positivt med en häst som Lucky, att få ha en så fin och härlig häst är som att ha ett ständigt lyckorus.

Det är så roligt för han har lärt mig massor och jag har lärt honom massor. Vi har utvecklats tillsammans samtidigt som vi haft otroligt roligt. Vi har debuterat alla klasser tillsammans och fler debuter hoppas jag det blir, vår nästa debut blir 135cm. När det blir vet jag inte med dröjer inte allt för länge.

Jag är så glad att han hamnade hos mig för annars hade nog Lucky levt i USA nu och gått hunterklasser bara för att ingen trodde han skulle hoppa högre än 110cm.

Detta är den första videon efter att han kommit till oss. Söt fyraåring, ser för jäkla kul ut...


Provridning


Tredje tävlingen och första nollan i 90cm


Hänt lite sedan den tiden i alla fall :)



Kommentarer
Postat av: Malin

Gud vad söta ni var förut, nu är ni mest snygga som fan :D och ni har ju helt klart utvecklats som tusan redan, och sämre lär det ju knappast bli! WEEE!

2011-09-17 @ 23:37:40
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Anonym

En liten fråga bara, varför tror du han hade hamnat i USA o bara hoppat 110? Är det inte samma tränare (på filmen där du provrider honom) som du brukar träna för? Hon, som har sån erfarenhet av unghästar bör väl ha sett att han inte är helt "hopplös"? Det ser ut som om det är samma tränare o samma ridhus, hoppas du inte tar illa upp bara, jag är bara nyfiken för han hoppar ju faktist bra för vara 4 år. Hejdå :)))

2011-09-18 @ 00:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0