Jobbet slut tidigare

jahapp, jag fick gå hem halv 9 istället för halv 11 så det var ju gött. Eller ja, inte så gött sen när man får lön men är ju gött för stunden. Körde säkert i 50km/h hem bara för att det regnade och att jag var livrädd för vilt haha. Sitter och glor från kant till kant och plötsligt kör jag över en padda, aaaaaaaaaaaaaah FÖRLÅT! Detta resulterade till att jag körde i 30km/h hem bara för att slippa vara med om samma sak igen. Det var ju bara tur(för andra) att jag var själv på vägen, tillsammans med alla paddor då va. Jag sörjer nu att jag tagit livet av en padda.

Imorgon börjar jag halv 10, skönt med sovis. Innan ska jag nog mocka så det är gjort, eller ja det avgör jag när jag vaknar imorgon haha. Ska i alla fall se Bonde Söker Fru imorgon kväll, rida alla tre och kanske pussas lite med Hans, gym blir det också innan bonde. Folk måste trott att jag och Hans var galna i fredags, vi kom hem från väla vid 9 och gick till gymmet halv 10 och tränade till halv 11. Skulle sett en film ihop då men jag åkte hem istället för jag var så trött.

På fredag åker Hans till stockholm för helgflygning, kommer hem till Ljhed på måndag. Minns faktiskt knappt när vi hade en hel dag tillsammans utan att någon ska göra något. Aja får väl bli när han skrivit sin sista tenta.

Så länge får jag pussas med min älskade "hingst" Lucky :) Som jag alltid säger, Lucky är en äkta gentleman.


Bedragen av tanken.


Hejdå

Kommentarer
Postat av: Hanna

vilken härlig bild! :D

2011-09-07 @ 14:52:56
URL: http://lifelongdream.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Vad läcker han är! :)

2011-09-07 @ 20:30:25
URL: http://kattmedpistol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0