Gymmis gymmis

Vilken bra dag det varit hittills, gick som sagt upp 08.20. Var ute i stallet och borstade fendi samt sadlade och grejer vid lite innan 9. Skrittade upp till ridbanan hos Kajsa(utan bråk!!!) red lite mer än en halvtimme där och han var sååå fin, riktigt nöjd idag. Han trampade av sig en sko också när vi galopperade över lite bommar men det gör ju inget om hovis ändå skulle komma idag, bra tajming Fendido. Red hem glad och hoppades på att Lucky skulle gå lika bra, vilket hen gjorde!! Lite stark i galoppen men efter ett par tillsägningar coolade han ner sig och jobbade bra, hans travarbete idag var riktigt bra. Öppna, slutor, länga och korta mm. inga problem. Till och med Phiis skötte sig på sin tur idag woho, höll på att ha ihjäl oss en gång när han dampade iväg bland stubbar och kvistar samtidigt som han snubblade och höll på att stå på trynet. Jag glömde det lika snabbt igen. Nöjd med alla tre idag, inte varje dag man kan säga det med ett leende på läpparna.

Mockade efter en snabb lunch och vid 2 körde jag till gym. Blev inte någon 2timmars pass idag för att jag hade lite annat att hinna med här hemma trodde jag eftersom love skulle komma en stund. Hade tänkt damsuga och lite sådant men jag hinner väl med det ändå nu, för ja Hans hinner inte komma pga planering av helgflygningen. Tråkigt men förståeligt.

Så ikväll ska jag feta mig med ben & jerrys. Tänker somna tidigt idag så jag är pigg till morgondagens jobb.

Bestämt mig för att Fendi ska få gå imorgon också, det är bäst för hans hjärna att röra på sig nästan dagligen. Han kan få vila lördag ev. söndag eftersom han gått hela veckan men han blir som allra bäst när han gått ett par dagar. Mamma och jag kör till ridhuset imorgon kväll så han får kolla av sig lite där om han ska träna om två-tre veckor. Kanske kan filma lite imorgon också. :)

Lucky innan falsterbo, lagt på sig både mer muskler och hull nu :)


hejdåå

Kommentarer
Postat av: Emma

När blir nästa tävling?



Ha en fortsatt trevlig kväll

2011-09-13 @ 20:00:24
URL: http://emmagynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0