Tordagen den 20 oktober

Precis kommit in från stallet, hästarna är ute i spöregn så de får nog inte stå ute så länge. Jag hade tur när jag red i alla fall, strålade sol förutom de  sista fem minuterna på Fendi. Red Lucky på banan, i början var han riktigt fin och i mitten fick han damp och låtsades som han var rädd för något som inte fanns, men i slutet blev han fin igen! Fendi skulle också gått ett pass på banan men ville inte störa Kajsa när hon var där med Ymkje så Fendi fick en riktigt lång tur ute idag. Massor med galopp och trav, han var riktigt nöjd och gäspade när vi kom tillbaka, även fast han taktade när vi red hem. Killen börjar få väldigt bra kondition så två klasser borde han nog orka med nästa gång.

Imorgon blir en eftermiddag i Malmö tillsammans med Malin. Hon ska hjälpa mig med min beslutsångest och vi behöver prata ut om livet.

Ikväll ska jag till Gunilla och rida Hero, vet inte om Fellow eller någon annan häst också ska ridas men det återstår att se. Innan jag åker dit ska jag inom posten och hämta ut ett paket med mina maskeradsaker. Hihi spännande!

Annars blir det ganska lugnt idag, jag ska mocka klart de två boxarna som är kvar och gå en runda med Nelson. Är det uppehåll blir det en längre runda så jag hoppas att det slutar regna.

Här är jag, inte så ofta det kommer upp bilder på enbart mig själv i denna bloggen, inget som ni bryr er om men men :p


hejs hejs

Kommentarer
Postat av: Lina

Svar: Tack så mycket=)

2011-10-20 @ 14:26:13
URL: http://linaswenilsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är skitsöt.

Och ska bli jetekuuul att ses imorn igen! Vilken tid kmr du? :)

2011-10-20 @ 16:49:59
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej linn! Undrar om du fortfarande ligger i så med träningen på gymet? har inte läst något på ett tag nu :) jätte bra blogg, och dina hästar är otroligt fina! Ha det bra! // Josefine

2011-10-20 @ 17:16:32
Postat av: den flygande pojkvännen

sötast är du ! love <3

2011-10-20 @ 19:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0