jobbig och fin helg

Har ju passat hästar from i torsdags och det har varit riktigt hektiskt, imorgon är det sista dagen. Blev lite extra jobbigt eftersom jag skulle tävla båda dagarna denna helgen men allt löste sig med lite stress och planering så allt funkade.

Fendi hoppade en 90cm klass i munka igår, han var ganska tittig på de tre första sprången på famhopp(utomhus) och när han väl hade slappnat av skulle vi gå in i ett litet ridhus, hade för övrigt inte koll på att de var så smalt, aja när han kom in i ridhuset blev han otroligt spänd och gick knappt fram. När jag hade hoppat ettan blev det bättre och han hoppade riktigt bra fram till och med 6an. Till 6an skulle han bajsa och tappade galoppen, skritthoppade och rev, det var sedan 6galoppsprång fram till ett rött hinder med plank både på stöd och i hindret, Fendi hade redan tittat på hindret när vi kom in på banan och hoppade inte hindret då han tappat styrfarten haha. Han kollade på hindret en gång till men till sist hoppade han det och det sista hindret. Låter kanske helt katastrofalt dåligt men jag är ganska nöjd ändå, det är så stor skillnad mot att hoppa utomhus och med tanke på att han inte varit ute sedan i somras skötte han sig kalas. Höjden är inga problem de är bara ut och tävla nu så han får rutin. Nästa gång blir den två 1mklasser i Trolleholm, ett större ridhus och framhoppning inomhus. Ganska svårt att hitta tävlingar med 90cm i bra ridhus här nere och ska han gå två klasser får han ju ändå hoppade 1m så han får lika gärna gå 2x1m nästa gång då i ett ridhus som passar hans storlek lite bättre ;) min fina plutt, love u!

Lucky var i Åsbo RF idag och hoppade en 120cm, det gick alldeles utmärkt och vi blev 2.a! Ja vad ska man säga? Han är sååå otroooligt duktig, blir lika förvånad varje gång OCH glad. Vet faktiskt inte när Lucky ska tävla nästa gång nu, han ska i alla fall få gå på nästa KG träning och Fendi ska förhoppningsvis åka en sväng till Elina i Sjöstorp.

Fendi på framridningen


Extra glad för placeringar idag bara för att det var hans andra tävling inomhus i år, den första gjorde han ju i början av året i Eslöv, lokal 110 då ju. Fina Laggy!

Hans älskling som fottat idag :)


<3 Video kommer imorgon, ni som har mig på youtube och facebook kan se den där, orkar inte lägag in den nu.


Glad att älskling var med idag också, han har inte varit med sedan i falsterbo tror jag så det var mys! Mamma var med och coachade som vanligt <3

Verkligen dags att sova nu, imorgon är det upp kl 6 igen, längtar lite efter sovmorgon... Natti

Kommentarer
Postat av: Malin

Du och dina hästar är bäst, ingen protest! :D

2011-10-16 @ 22:54:07
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Maja

Härligt Linn!

Å jag vet vad du menar med 90-klasserna - i Halland FINNS det INGA under hela hösten! Så tråkigt, hade velat hoppa massor i höst!



2011-10-17 @ 19:31:27
URL: http://majagoesirish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0