Lördag

Då var det lördag igen och jag sitter och väntar på min kära pojkvänn. Träffade honom igår och i torsdags men det ska bli lika trevligt för det. Blivit lite dåligt med bloggande sista tiden men har inte haft tid. I torsdags var jag som sagt hos Hans på kvällen och cyklade hem vid halv 2 tiden. Kom hem och delade säng med mormors hund Molly. Igår kom den sköna bönan Malin hit och vi spenderade kvällen på Ljunghusen tillsammans med Hans, Olivia och Johan. Tittade på "i rymden finns inga känslor", mycket bra tycker jag då Cecilia Forss och Bill Skarsgård spelade ruskigt bra! Att vi fick maxa ljudet på tv:n var en annan femma. Mycket godis åkte ner i magen och jag är lika go och gla' som alltid när Malin varit här. Jag och Malin cyklade hem i natt vid 2tiden och Malin hade såklart mycket bättre gliiid än mig i nedförsbacken, not fair.

Idag gick vi upp vid kvart över 9 och vid 10 tiden var vi i stallet och skulle rida. Fendi var mongo från kongo största delen av passet men Lucky skötte sig. Imorgon ska Fendi till ridhuset igen, Lucky med. Var i ridhuset med bägge två i torsdags, blev såhär lagom stressigt när vi skulle vara i flyinge vid 3tiden och stallet skulle göras klart innan. Men det var det värt då jag fick sålt min kära Tolga sadel. Hon som köpte den fick med en martingal och stigläder.

Imorgon ska jag träffa Gunilla och Emmis när vi far till ridhuset med Fendi. Stackars Gunilla har fått en lårkaka av Hailey. Gangsterhäst!

Här kommer en liten video från när jag hoppade Lucky ett par språng i torsdag, snacka om att han blev glad.
För övrigt kändes 110cm ashögt!! Haha sjukt, kommer aldrig hoppa högre än 130cm i år som det känns nu.


Såhär fin form stod Fendi för haha. Lagom snygg pose!


Jag var glad ändå, fint väder!


Söte Malin!


Lucky och Malin stekte fint i solen ps. nytt schabrak som jag köpte i flyinge i torsdag.


Jag fick ta fram min händiga sida och pumpa cykeln innan avfärd. Bra där Linn!


Vadå söta!!


Uppställning


Tack för två mysiga dagar Malin!

Hejdååå


Kommentarer
Postat av: mumm

Woww,Snygga Fendi och Lucky i vårsolen!

2011-03-06 @ 11:13:37
Postat av: Malin

Det är DU och din härliga familj som ska ha tack! <3 fan att du ska bo så långt bort och att det ska va så dyrt :( annars hade jag fan kunnat hänga där varje helg ju ;D

2011-03-06 @ 21:23:34
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Linda

Är de vår hos er??

2011-03-16 @ 11:36:27
URL: http://grannoxdiva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0