Jag lever fortfarande

Jag lever trots att jag inte bloggat sedan förra tävlingen. Har hänt massor faktiskt, det är därför jag inte hunnit berätta för er.

Fendi och Lucky var på utprovning av sadlar(samma som provade ut Laggys), Lucky fick behålla sin gamla eftersom att den låg bra och Fendi fick en likadan fast en bomvidd vidare och mindre kåpor till mig. Fick byta rätt av mot en ny, och det kallar jag service. Susanne på Equipe och Anna uppe på Horsefarm är fantastiska!

Fendi fick åka på sin första hoppträning i söndags och gjorde det helt perfekt, man kan ju inte bli annat än stolt. Dessutom tror jag att Elina tyckte han var fin, det är han ju iofs, men ändå, blir alltid lika glad när någon annan säger det. Han har blivit otroligt fin att rida sista tiden, vilket är så roligt. Videon från träningen kommer att finnas längre ner.

Lucky har varit lite ridskolehäst åt Hans samtidigt som han har varit lite muppig, idag ville han inte gå fram till vattenmattan eller vattengraven och slängde sig för minsta lilla på ridbanan, men när det var dags att hoppa glömde han bort allt trams och agerade WC-häst! Bilder kommer nedan.

Jag och älskling var i Mellbystrand förra helgen och hade det supertrevligt i hans sommarstuga. Åkte dit på lördagen och kom hem på söndagen, lagom trötta efter festande från fredag-lördag. Avslutningsfest för kära norrmännen, höll på att gråta när jag sade hejdå till Öyvind men jag höll mig. Kommer sakna Öyvind, han är en fin vän.

Igår fick jag ett samtal från trafikskolan om jag kunde hoppa in och köra halkan idag, javisst sa jag och nu har jag genomfört halkan. Fick mest sladd av alla, kommer säkert vara helt livsfarlig på halt väglag haha. Första gången jag körde själv också, ska bli skönt att få körkortet sen. Imorgon blir det att köra med en annan lärare på skolan, en lite mer erfaren och petig. Jag hoppas det går bra, ska skriva något teoriprov innan lektionen också. På kvällen ska jag mysa med Hans, vi mös igår med, alltid lika trevligt.

Fendi hoppade lite på banan


Lucky i Skyrup idag










Världens gladaste häst hoppar vattengrav.






Fendi på träningen, avslutande bana, hoppade komb. vattenmatta och plank :) Tjohoo


Enjoy hejdå

Kommentarer
Postat av: Malin

Snygglaggy! Och vilket fint språng av Fendi där! :)

2011-06-15 @ 23:51:31
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Jenni

Han är verkligen så fin! Eller ja båda, två fina stjärnor ;) And love ditt schabrak på laggy :)

2011-06-16 @ 12:14:20
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Sara - Föredetta beridare hos Jessica Kurten

Vad söt Fendi är!! ska bli kul o se er på tävlingsbanorna i framtiden :) Hur länge är han riden?

2011-06-16 @ 22:00:21
URL: http://stallgrasma.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Det är alldeles fantastiska hästar du har.

2011-06-21 @ 11:52:06
URL: http://sosigog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0