Går och går

Ungefär såhär håller Fendi på varje dag när vi rider ut. Bläää längtar tills man kan göra annat än skritta ute så han inte hittar på dumheter. Aldrig gjorde han så här förr, måste vara överskottsenergi som spökar.



Lucky har fått ett sömstick när han trampat av sig en dojja och var lite halt innan idag. Förhoppningsvis är han helt återställd imorgon, världens bästa hovslagare kom ut och gjorde rent och satte en sula. Lucky är annars sååå fin nu, var i ridhuset igår och han var helt underbar. Vilken häst! Även bestämt vilken klubb det blir i år, Åsbo RF. Det blir nog bra det, galet fint ridhus, plus att det bara är 5min härifrån.

Bästa Malin som hade en fottodag hos mig när jag red Laggy! http://enhundradelssekund.blogspot.com/


För er som inte följer mig på facebook kan jag berätta att vi köpt hund!! Helt underbart, en söt liten storpudelvalp på 4månader. Nelson heter han :) Jag älskar Nelson redan, han är fantastisk. Var uppe i falkenberg i onsdags och tittade sadlar till Fendi, då var Nelson med och han var hur cool som helst i bilen och inne i affären. En riktig liten godbit!



Imorgon firar jag och Hans 3månader och det blir lite middag hemma hos mig. Denna gången ska jag laga, må gud hjälpa mig haha.

Jag är så glad i Hans, han är så fin!




Allt för mig denna gång. Hejdå

 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är den finaste Linn jag vet! Puss på dig, bästa du! <3

2011-01-28 @ 20:46:32
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Malin2

Instämmer helt med andra Malin!

2011-01-29 @ 11:21:19
Postat av: Gunilla

Aj vilken buse Fendi är!! Han behöver ridas, ridas, ridas, så han får bort dom där dumheterna. Emerson´s bockningar igår var ju ingenting mot Fendis, fast ont i rumpan har jag ändå idag. :)Vi får rasta som i helgen igen. Har fått på skon på Fellow igen så han kan gå i helgen......

Kram// Gunilla

2011-01-31 @ 19:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0