Tårar i ögonen.

Jag är så lycklig och glad just nu, varit ute och gått 1 timme och 50min med Fendi idag, på hemvägen började musikguiden med Anders Fridén (sångare i Inflames, som jag diggar som ni vet), anders har en fantastisk musiksmak HELT i min smak. Pumpar in massor av härlig musik i mina öron nu, wiiie. Tyvärr har inte låtlistan kommit upp på P3's hemsida ännu, men när det gör det kommer min låtlista på Spotify att uppdateras.

Fendi var för övrigt väldigt duktig under vår långa promenad, han är seriöst som en hund att gå med. Supersöt och snäll, när vi gick igenom byn så kom det en risig svart saab med flera unga killar i. Såklart är sånna killar omogna och precis när de körde förbi öppnade de dörren och skrek jättehögt. Jag hoppade till men Fendi reagerade inte ens, väldigt glad att han är så cool.

Detta är en helt underbart fin låt som Kings Of Convenience gjort. De har även gjort låten "i'd rather dance with you". Underbart härligt band som faktiskt kommer från Bergen i Norge! Albumet "Declaration of dependence" kan ni höra här.  Kings Of Convenience – Declaration Of Dependence



Nu ska jag snart ut och natta hästarna, efter det ska jag sova själv. Natti!

Love Linn

Kommentarer
Postat av: Bella

Ja känns som att jag kommer bli grymt nöjd:) Velade lite kring en marinblå eller röd, men blev en röd tillslut. Kul att variera med lite färg:)

2010-09-03 @ 22:18:46
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0