tävling, 3.a 120cm

har varit på tävling hela helgen. Igår(lördags) hjälpte jag och mamma till på klubben och idag var det allsvenskan (div 1) i Dagstorp.

Bestämde mig för att inte hoppa en förklass utan att hoppa en 120cm efter lagklassen istället. Lucky var så jäkla pigg i lagklassen och körde gärnet haha. Blev bara konstigt på 6.an i klassen och han smet förbi(!!!) helt sjukt, han har aldrig gjort något liknande men jag tror att det var mitt fel. Höll inte om honom helt och han fattade nog bara inte att han skulle hoppa. Hoppade om hindret och vi petade det med, annars var han superfin och felfri hela rundan. Lite stark men helt okej. Laget slutade till slut 9.a av 16 lag.Vi hade bara en felfri, en med fyra fel, en med åtta fel och jag med ett "stopp" en rivning och ett tidsfel(9fel totalt). Jag var riktigt missnöjd med min insats och var sur ett bra tag haha. Hatar mig själv när jag klantar mig på min finfina häst.

sen i 120cm klassen efter lagklassen var Lucky mycket lugnare och jag red mycket bättre än i klassen innan. Red lite halvnsnabbt med lite halvsnäva vägar och var felfri. Det räckte till och med till en tredje plats. Skitkul verkligen, min och Luckys andra tävling som avd A och en tredje plats i 120. Jag har en så fiiin häst. Lucky räddade mig fint på sista hindret med haha. Blev en flying horse, men är det A:Oa så blir det lätt så haha. 

Hade även min nya kavaj idag för första gången ;) Köpte den i oktober tror jag haha.


Min fantastiskt fina och underbara häst!


jag älskar min häst, tack och hej! Love Linn

Kommentarer
Postat av: Jennie

Finaste ni! Massa grattiiis :)<3

2010-03-21 @ 23:09:10
URL: http://jenniekriistensson.blogg.se/
Postat av: Louise - Från flygplan till hästrygg ToR

Grattis ! Gud vad kul vännen ! Och du fick äntlige invigt din dö snygga kavaj, det var på tiden ;) Haha ! <3

2010-03-21 @ 23:10:20
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: lisa

grattis ;)

2010-03-22 @ 14:23:59
URL: http://lisakoukila.blogg.se/
Postat av: Louise Elving

Åh grattis så jättemkt vännen! Ni är så toppen fina och duktiga, ni förtjänade det som attan. Hoppas vi ses snart igen, det var toppen trevligt verkligen!



Puss o Kram!! :D

2010-03-22 @ 18:57:21
URL: http://www.Aaero.devote.se
Postat av: linnea

grattis :)

2010-03-22 @ 21:09:35
URL: http://hastliv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0