Lycklig igen!

Nu är jag på bra humör igen, har varit nere och tränat och haft det riktigt roligt med Øyvind och Ludwig. Skrattat nästan konstant men det är ju bara härligt. Imorgon ska jag träna själv, men på fredag blir det nog ett dagpass med Øyvind, tur att Johan kommer tillbaka på måndag från Norge för då har både Øyvind och Ludwig åkt hem. Mycket roligare att träna ihop med någon :)

Tränade i alla fall triceps, bröst och slutligen underarmar idag. Har inte tränat enbart underarmar på hur länge som helst och det kändes kan jag lova haha. Är stel som en pinne nu och kan knappt skriva på tagentbordet. Naaajs. Tränade även lite på min läxa "att komma enda ner i djupa knäböj". Gick bra, men ben är för tråkigt haha, ska köra hårt med dem på fredag.

Red Phiis i hagen innan, det var sjukt mycket snö och han fick jobba på ordentligt! Helt löddrig blev han mellan bakbenen och flåsade som jag vet inte vad. Imorgon kommer veterinären och ska vaccinera Fellow, så ska rida honom på morgonen, rider Lucky då med. Ska snart hoppa ner i sängen och sova, jag är sliten, men ska duscha först. Ha en fortsatt trevlig kväll.



God natt, love Linn

Kommentarer
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

sv; Åh lyllos :o förbygeln är ju så grymt snygg!

Kan inte du lägga upp nån bild på sadeln? :) Tycker inte man ser hur den ser ut på den bilden jag la upp :P

2010-02-03 @ 22:15:22
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0