Trodde jag inte, minsann...

Okej nu ska jag faktiskt ta och erkänna en sak: jag saknar min mamma lite lite grann. Man märker vad ens föräldrar har för betydelse när de är "borta". Det är ungefär 15dagar till mamma & niklas kommer hem och jag kommer ha glömt bort allt kul att berätta innan hon är hemma. Jag vet inte vad ni har för relation till era föräldrar men jag ser i alla fall min kära mor som en bästa vän, vi bråkar ibland men är också jäkligt bra vänner. Jag skulle påstå att jag kan prata om allt med min mamma, och det är väl tur det.

Sen är hon ganska ball ibland också, som till ex. när hon kallar andras hundar för golvmoppar osv, eller säger att någon ser gay ut haha. Man blir som man umgås eller? Stackars mamma som får stå ut med mig och Niklas hahahah.

Aja ska inte sitta här och smöra i onödan, it's so not me...

Ta och lyssna på David Gray's nya album istället. Blir sentimental & mysig. Hade faktiskt kunnat tänka mig att gifta mig med honom. Maybe he's the man of my dreams? Ehh nej det tror jag inte haha. Den mannen har jag inte träffat ännu, inte vad jag vet i alla fall.
David Gray – Foundling

Förlååååt, vadå konstigt inlägg, finner ingen mening med det men ja, ibland låter man bara fingrarna röra sig hejdlöst över tangentbordet och ord bara skapas.

i look like a rabbit.


Nu ska jag hoppa i säng och sova helt till 05.45 när klockan ringer och hästarna ska komma ut och få mat. Mocka gör jag nog direkt också.

Love Linn

Kommentarer
Postat av: mumm

Miss you!



kram

Mamma

2010-08-22 @ 20:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0