Uppgiven.

Blir så himla uppgiven, vi var ju och provade ut en sadel till Lucky för några veckor sen och vi fick då hyra en sadel av samma modell som vi skulle köpa, med en avgift på 500kr. Helt överkomligt och allt var frid och fröjd. Vi har tittat efter en begagnad av samma modell men det tycks inte finnas några av den modellen till salu. Vi bestämde oss för att beställa en ny men precis när vi skulle göra det ringer tjejen som vi fått hjälp av och hon säger att hon har en helt ny som kommit in men en storlek mindre. Det skulle ta ca en vecka för henne att få ner den från sthlm, nu har den kommit och vi skulle ha provat den i torsdags. Sen nu har hon inte hört av sig?! Trots massa mail och telefonsamtal. Meningen att vi ska dit på måndag, men nu vet jag inte längre om det blir av. Dessutom tycker jag att sadeln släpper lite bak, men det kan bero på att vi inte har en Mattes pad med "kanal" i utan att vi har en av den gamla modellen. När jag provade den låg den PERFEKT med en annan pad. Undrar om det kan vara det? Skulle det vara sig att den inte passar ändå ger jag upp.

Och hör hon inte av sig börjar jag gråta. Då måste vi hitta en annan sadeltekniker. Något jag inte vill. Fick så bra intryck av hon som hjälpte oss. Kan vara att det hänt ngt så ska inte ta ut något i förskott.

Ni förstår säkert hur jag känner ändå, sadel är så viktigt och jag vill verkligen att allt ska bli perfekt till min underbara häst. Ingen ger mig den lycka som Lucky ger mig.

En sån sadel vi fått hyra, OBS!! Bilden är lånad, googlade fram den.


Love Linn


Kommentarer
Postat av: Matilda

Blä för sadelångest! Hoppas att det löser sig!

2010-04-03 @ 20:10:00
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: ASTRIDS TRÄNING

SV: ja de är super! :D

2010-04-04 @ 00:04:21
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Louise

Usch hoppas verkligen att det løser sig !

2010-04-04 @ 21:03:31
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: Sara Wahlund

Vad e de för sadeltekniker ni använder er av? Jag har ju svårt att hitta sadel till Chappe.. börjar ge upp hoppet,rider nu med en som passar "ganska" bra men man kan ju inte nöja sig med ganska, vill ju inte sabba hans rygg... måste hitta en sadel som passar..

Kram Sara

2010-04-11 @ 23:51:50
URL: http://sarawahlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0