Seeeeeg

Är riktigt seg idag. Lite för lite sömn igen, menmen tar igen det när jag dör. Hästarna fick mat för en liten stund sen och allt i stallet är redan klart. Har städat lite överallt idag med, damsugit, torkat damm, vikt kläder och plockat ur diskmaskinen. Klockan är bara 1 så det känns ganska bra jobbat.

Ridningen av Phiis och Fellow gick bra igår, red barbacka på fellow och han gillade det. Sjukt roligt att flänga runt barbacka i full galopp i skogen. För er som inte vågat prova det, gör det!

Snart drar jag ner en runda till ljhed.

vill ha sooooooommmmmar!


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Moa L

Snälla Linn, kan inte du ge dina lata bloggläsare en spark i baken? Motivera oss riktigt ordentligt att ta tag i saker såsom du gör, att städa, träna osv. Listan kan göras lång på saker som många (i alla fall JAG) bara inte orkar ta tag i! Vore skitkul :) Man blir inspirerad av din blogg!

2010-04-05 @ 17:03:22
Postat av: Jennie

Haha min häst är lite för smal för det, för fy fan vad ont det gör att rida barbacka och sen är jag inte säker på att jag suttit kvar efter en sån runda ;)

2010-04-05 @ 18:01:22
URL: http://jenniekriistensson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Barbacka har jag inte ridit sen jag hade min förra ponny.. Gud vad det är härligt! (om man har en häst/ponny där det går att sitta kvar)

2010-04-05 @ 23:25:35
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0